Власники POCO F3 GT в люті через серйозний баг, Xiaomi в курсі, але нічого не робить

В мережі почали з’являтися скарги на перегрів нового смартфона POCO F3 GT. Про це розповів зарубіжний ресурс Gizmochina з посиланням на профільні форуми та повідомлення користувачів.

Деякі власники нового POCO F3 GT скаржаться, що їх пристрій дуже швидко перегрівається. У звичайному використанні це майже не проявляється, але варто запустити гру – смартфон «розжарюється» настільки, що його стає складно тримати в руках. З пантелику збиває той факт, що підвищене нагрівання з’являється не у всіх користувачів. Можливо, грає роль якість оптимізації гри або її оновлення – на даний момент «постраждалі» не змогли виявити закономірність. У деяких смартфон гріється до неможливості, тоді як інші зовсім не бачать проблем.

Xiaomi вже підтвердила наявність бага з нагріванням на POCO F3 GT, згадавши його в звіті про помилки MIUI – там йдеться, що даний апарат стикається з проблемами підвищеного нагріву на MIUI 12.5.4.0.RKJINXM, і що ця проблема буде вирішена в майбутньому «оновленні методу управління температурою ».

Курйозність цього бага полягає в тому, що POCO F3 GT є розігнаної, «ігровою» версією звичайного POCO F3. При цьому підвищений перегрів виникає якраз в тих завданнях, для яких цей смартфон був створений – в іграх.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.