Подивіться, як Xiaomi копіює iOS 14 в своїй MIUI

Xiaomi оновила MIUI 12.5 до «розширеної» версії, і оновила в ній системні віджети – тепер вони дуже схожі на концепцію iOS 14 і 15. На схожість звернув увагу зарубіжний ресурс Gizmochina.

У мережі з’явилися фотографії оновлених віджетів зі свіжої MIUI 12.5 Enhanced Edition. Тепер це плитки з округленими кутами в єдиному системному стилі. Серед стандартних віджетів доступні блоки «Погода», «Фото», «Рекомендовані програми», «Годинник», «Кроки» та інші. Деякі з них дуже схожі виглядом і змістом на iOS-віджети, а інші унікальні по суті, але зовні виконані в стилі Apple.

Розмірна сітка віджетів: 2х2, 4х2 і 2х3 клітини. Їх можна розміщувати як серед іконок, так і на окремій сторінці, відведеній виключно для віджетів (привіт, iOS 14!). Крім цього, MIUI отримала нову «Вітрину віджетів», де можна вибрати і перетягнути сподобалися «кубики» в потрібне місце інтерфейсу.

Відповідно до джерела, оновлені віджети поки недоступні для глобальних версій MIUI – вони з’являються лише на пристроях китайських користувачів, та й то не у всіх, а тільки у тих, хто користується майданчиком App Vault і MIUI Gallery для бета-тестерів. Xiaomi повідомляє, що тестування буде проходити до 20 жовтня, і за його результатами віджети або впровадять в систему остаточно, або підготують нову редакцію, або приберуть зовсім.

MIUI 12.5 Enhanced Edition була представлена ​​на останній презентації Xiaomi. На цьому заході компанія випустила новий смартфон Mi MIX 4, а також публічно вибачилася за баги і помилки в MIUI і анонсувала «розширену», виправлену версію MIUI 12.5.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.