Шахраї обіцяють «гарантований бан» будь-якого облікового запису в Instagram за 1600 гривень

Шахраї обіцяють «гарантований бан» будь-якого облікового запису в Instagram. Шахраї навчилися блокувати Instagram і вимагають гроші за відновлення доступу до акаунтів. Середня вартість послуги – $ 60. Приблизно стільки ж беруть аферисти, які пропонують послуги з розблокування сторінок. Про це стало відомо завдяки появі відповідних оголошень на закритих від широкого загалу інтернет-форумах.

«У мене (і моїх друзів) найкращий на поточний момент бан-сервіс на сайті / в світі. Ми професійно займаємося блокуваннями з 2020 року і маємо колосальний досвід. Можливо, у нас не найдешевші ціни, але повірте, ви гарантовано отримаєте те, за що заплатили », – свідчить оголошення на форумі OG Users.

Шахраї за помірну плату обіцяють «гарантований бан» будь-якого облікового запису в Instagram

За словами тих, хто долучився до подібних оголошень експертів, застосовувана шахраями схем блокування інстаграм-акаунтів складається з декількох етапів. Перший з них передбачає створення копії облікового запису жертви. Друга стадія – відправка адміністрації соцмережі скарги на об’єкт маніпуляції зі звинуваченням в тому, що належить жертві аккаунт є фейковий.

Далі з потерпілим зв’язуються «благодійники», що пропонують відновити доступ до облікового запису або усунути блокування. Середня вартість кожної з послуг – $ 60. При цьому в особливо делікатних випадках, на зразок блокування аккаунта розпусну дружини на замовлення чоловіка і т.п., хакери не соромляться просити сотні і навіть тисячі доларів, інформує електронний медіа-ресурс Vice.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.