Смарт браслет Xiaomi Mi Band 6 отримав важливе оновлення з його появою додадуться нові режими ліхтарика

Розумний браслет Xiaomi Mi Smart Band 6 отримав нові корисні функції завдяки оновленню прошивки під номером 1.0.4.38. З його появою додадуться нові режими ліхтарика, а також підтримка більшої кількості мов.

Оновлення на даний момент поширюється в Великобританії, Чехії та Кувейті. Незабаром воно з’явиться і в інших регіонах світу, включаючи Україну.

Перед завантаженням поновлення Mi Smart Band 6 користувачеві потрібно переконатися, що додаток Mi Fit оновлено до версії 5.3.0. Ще в квітні Xiaomi Mi Smart Band 6 отримав оновлення прошивки, в якому доступний моніторинг дихання під час відстеження сну. Це було з версією програми 5.0.

Браслет отримав AMOLED-дисплей діагоналлю 1,56 дюйма, для якого є понад 130 тем оформлення. Розумний аксесуар розпізнає біг, їзду на велосипеді, веслування та інші види спортивної діяльності. Також, Xiaomi Mi Sьart Band 6 може відстежувати частоту серцевих скорочень, рівень насичення крові киснем, вести моніторинг тривалості сну. Смартфон є вологозахищений. Заявлений час роботи без підзарядки – 14 днів. Зарядка відбувається завдяки магнітному адаптера.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.