Щедрі подарунки Київстар для абонентів

Мобільний оператор “Київстар” знову робить чудові подарунки для своїх абонентів.  Велика кількість популярних додатків стане повністю безлімітною. Акція буде тривати до кінця серпня. Протягом цього часу у абонентів не будуть стягуватись мегабайти інтернету при використанні різних сайтів та додатків. Вам потрібно лише активувати послугу за допомогою безкоштовного коду USSD.

В безкоштовний список популярних додатків потокового відео ввійшли YouTube, Київстар ТБ, Megogo, Netflix, 1+1 video і Disney. Активувати послугу можна за допомогою комбінації цифр *261#.

Крім того, Київстар зробив безлімітними для інших абонентів популярні соціальні мережі та месенджери такі як TikTok, Instagram, WhatsApp, Viber, Telegram, Facebook, а також Facebook messenger. Вони також активуються за допомогою простого коду *262#. Після активування абоненти отримують СМС-повідомлення з умовами акції. Київстар зазначив, що для підключення подарунків у вас повинен бути оплачений місяць або ж доба користування тарифним планом.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.