Запуск MIUI 13 відкладений до нової дати

Напередодні запуску MIUI 13 в Мережі майже щодня з’являється інформація про те, яким буде наступне покоління фірмового мобільного інтерфейсу Xiaomi. Анонс MIUI 13 очікується в серпні, але не варто розраховувати на те, що відразу після цього компанія почне поширення оновлення. На це потрібен час.

Як повідомляють джерела, у Xiaomi було занадто мало часу, щоб ґрунтовно підготуватися до запуску MIUI 13. Свою роль в цьому зіграла і пандемія коронавируса і пов’язані з нею обмеження, які ускладнили розробку нового програмного забезпечення.

За словами одного з розробників Xiaomi, MIUI 13 поки не готова, а тому розраховувати на те, що вона вийде в серпні, як очікувалося раніше, не варто. Проте, до кінця року компанія все ж повинна представити наступне покоління MIUI.

Простіше кажучи, MIUI 13, всупереч очікуванням, не стане ключовою темою наступної презентації Xiaomi, яка відбудеться в серпні. І Xiaomi Mi Mix 4, який дебютує на цьому заході, буде поставлятися з MIUI 12.5, а не MIUI 13, як би цього не хотілося шанувальникам китайського бренду.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.