Nothing анонсувала бездротові навушники Ear 1 з прзорим корпусом за 2700 гривень

Компанія Nothing анонсувала нові бездротові навушники. Модель називається Nothing Ear 1. Навушники володіють незвичайним дизайном. Завдяки прозорості видно мікрофони, магніти і системну плату. Пристрій обладнаний випромінювачами 11,6 мм і трьома мікрофонами. У навушниках підтримується інтерфейс Bluetooth 5.2 і активне шумозаглушення. Час автономної роботи з урахуванням зарядного футляра становить 34 години, а без підзарядки – 5,7 години. Також доступна бездротова зарядка відповідно до стандарту Qi.

Як заявляє виробник, зарядка футляра протягом 10 хвилин гарантує до 8 додаткових годин роботи в режимі прослуховування без шумозаглушення. 10-хвилинна зарядка навушників надасть 1,2 години прослуховування без шумозаглушення. Також навушники захищені від вологи та поту (IPX4). У них передбачено сенсорне управління, сумісність з пристроями на базі Android 5.1 і iOS 11, а також більш свіжих версіях ОС.

Вартість Nothing Ear 1 становить 99 доларів в США і 99 євро в Європі. Перша обмежена партія буде доступна до покупки вже сьогодні, 31 липня, на сайті Nothing. Повноцінний старт продажів намічений на 17 серпня.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.