“Нова пошта” серйозно візьметься за посилки клієнтів

Після того як вибухнули поштомати українського поштового оператора Нова пошта, керівництво оголосило, що всі відправлення, від дрібних посилок до великих вантажів, будуть проходити спеціальну перевірку за допомогою рентгена. Також у відділеннях Нової Пошти з’являться ще одні перевіряючі-спеціально навчені собаки. Про це повідомила прес-служба Нової Пошти.

Інцидент трапився в ніч на 29 липня, тоді в одному з київських поштоматів Нової пошти, і згодом в Одесі стався вибух. На щастя обійшлося лише псуванням самого поштомату.
Представники оператора заявили, що така подія є сигналом для певних дій, адже говорить про тривожні настрої в суспільстві.

Керівники поштового оператора підкресли наскільки важлива їм безпека співробітників і клієнтів. Саме тому вирішено встановити рентгенотелевізійні установки, для перевірки вмісту відправлених і отриманих посилок і вантажів на всіх терміналах.

Варто зазначити, що такі засоби безпеки вже використовується на двох сортувальних пунктах у Львові та Києві.
Крім того, Нова пошта планує співпрацювати з професійними кінологічними службами у всіх регіонах країни, для того, щоб виявляти посилки і вантажі, з ймовірними вибуховими пристроями.

Також Нова пошта заявила, що введуть для клієнтів повну ідентифікацію. Невідомо як це буде працювати, адже на даний момент більш вимогливої організації – поштового оператора ніж Нова Пошта в Україні ще потрібно знайти. Однак у Новій пошті запевняють, що це знизить ризик відправки посилок через підставних або вигаданих людей.

Нещодавно стало відомо, що нова пошта спробує відправляти посилки на безпілотних пристроях. Перші випробування вже пройшли, і вантаж був переправлений на 480 кілометрів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.