WhatsApp нарешті позбувся функції, яка дратувала всіх

WhatsApp допрацював архівацію чатів, які не потрібні користувачеві. Про це розповів ресурс Engadget. Йдеться про функції, яка дозволяє просто заховати чати або групи, які не цікаві користувачеві, але вийти з яких він не може – наприклад, його додав туди хтось із рідних. Раніше WhatsApp дозволив приховувати такі чати в архів, але користі від цієї можливості було небагато – як тільки в архівований чат приходило нове повідомлення, він знову з’являвся в списку активних чатів.

Тепер месенджер допрацював цю функцію. Згідно з офіційною інформацією, тепер користувач за своїм бажанням може назавжди відключити звук для непотрібного чату і помістити його в архів – чат більше не дасть про себе знати, поки сам користувач не поверне його до списку активних. Це дуже олезное нововведення, так як раніше функція архівації чатів просто не мала сенсу.

Нагадаємо, що Telegram надає повноцінне архівування чатів за замовчуванням. Однак не все так гладко – раніше 19-річного росіянина засудили за його повідомлення в Telegram. Цей випадок змусив деяких засумніватися в тому, що месенджер не співпрацює з владою.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.