Google Maps для iPhone класно прокачали

Google оновила додаток Maps для iOS, додавши туди два нових віджета. Про це розповів ресурс 9to5Google. З моменту релізу iOS 14 Google постійно додає нові віджети в свої фірмові програми для iOS. Тепер і Maps обзавелися двома новими віджетами.

Перший – це віджет «Знайти місця поблизу». Він трохи схожий на модуль звичайного мережевого пошуку Google. Віджет складається з пошукового рядка, а також кількох кнопок швидкого доступу: Будинок, Робота, Ресторани і Заправки. При натисканні кожної з цих кнопок можна побачити саме обрані точки навколо своєї геопозіціі. Розмір макета – 2х1.

Другий – віджет «Дізнайся, перш ніж йти». Він виглядає як невеликий квадрат, який показує ваше поточне місце розташування і частина карти навколо вас. При натисканні на нього користувач зможе переглянути завантаженість автодоріг, години роботи магазинів поблизу, відгуки про розташованих неподалік ресторанах і так далі. Розмір макета – 1х1.

Раніше Google Maps підтримували тільки старий формат віджетів. Їх було чотири: «Пробки», «Найближчі станції», «Час в дорозі» до певної точки і «Місцеві експерти». Швидше за все, найближчим часом в списку нових віджетів з’являться і такі.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.