MIUI 13 отримає системи Natural Touch 2.0, Gesture Turbo 2.0 і новий Центр управління

Продовжують з’являтися нові подробиці про фірмову оболонці MIUI 13, яка повинна бути представлена, імовірно, в серпні цього року, спочатку в Китаї. Згідно свіжої інформації, оболонка MIUI 13 буде містити набір нових функцій, таких як новий Центр управління, функцію Natural Touch 2.0, технологію розширення оперативної пам’яті, про яку ми вже повідомляли, а також нові шрифти, іконки і ефекти.

Компанія представить нову функцію, яка дістала назву Gesture Turbo 2.0. Вона призначена для підвищення плавності анімації жестів. Також очікується поява нової функції під назвою «Маленьке вікно». Імовірно, мова йде про плаваючі вікнах, які з’явилися в Android 11.

Крім того, компанія також внесе деякі зміни в Центр управління. Наприклад, повідомлення про управління мультимедіа буде переміщено в Центр управління з Панелі повідомлень. У розробці знаходиться нова функція Natural Touch 2.0, яка буде видавати користувачам більш реалістичну зворотну реакцію на їх дотику, змахування і жести з різною інтенсивністю в залежності від установок.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.