ПриватБанку розповів, як відключити регулярні платіжі

Страховка ПриватБанку “Захист на кожен день” може бути підключена вами самостійно або співробітниками банку за вашою згодою. Тоді з рахунку щомісяця різними платежами буде списуватися сума в розмірі від 20 гривень. Однак клієнти часто цікавляться після виявлення страховки, як припинити дію послуги.

Що таке страховка “Захист на кожен день”: умови

ПриватБанк акцентує увагу, що дана послуга допоможе отримати швидку фінансову допомогу у разі настання нещасного випадку.

Клієнт вибирає страхову суму:

  • 50 000 грн;
  • 125 000 долл;
  • 250 000 грн.

Багато хто погоджується з-за комфортних умов, адже налаштовується регулярний платіж невеликою сумою – від 20 грн щомісяця знімається з рахунку. Відзначається, що страховий тариф становить 0,48% на рік.

Як відключити страховку ПриватБанку: інструкція

Для частини власників банківських карт виявляється сюрпризом, що у них підключена страховка “Захист на кожен день” і щомісяця списується від 20 гривень.

Спосіб 1:

Так що публікуємо покрокову інструкцію, як прибрати страховку ПриватБанку в Приват24. У додатку Privat24 в меню відкрийте “Мої рахунки”. Далі перейдіть в розділ “Страховки – Мої страховки”. Там ви побачите “Вибір договору” і потрібну опцію “Розірвати”.

Спосіб 2:
Для тих, у кого немає можливості відключити страховку ПриватБанку самостійно онлайн, є інший варіант. Ви можете звернутися за номером гарячої лінії 3700 і вам допоможе співробітник банку.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.