Xiaomi Mi Band X: коли фітнес-браслет один суцільний дисплей

Xiaomi готує свій варіант Nubia Alpha Watch. Виробники електроніки прагнуть чимось здивувати користувачів і в хід пішли гнучкі дисплеї. Компанія Nubia вирішила не залишатися осторонь від цієї моди і два роки тому випустила смарт-годинник Alpha, які отримали вигнутий екран. Саме рішення позиціонувалася як гібрид годин і смартфона на зап’ясті. Масовими такі пристрої не стали, але ідею підхопили.

Прийшло повідомлення, що створити щось на зразок Nubia Alpha хоче Xiaomi. У стінах компанії вже навіть провели презентацію проекту, один з учасників якого злив в мережу фотографії з нього. Дивно як йому вдалося зробити пару кадрів з закритої зустрічі, кількість учасників якої обмежена і не складно вирахувати, хто міг бути причетний до зливу даних.

Як би там не було, але знімки дають розуміння, що компанія працює над Xiaomi Mi Band X, які будуть відрізнятися легкістю і тонкістю корпусу. Тут запропонують вигнутий дисплей з прокруткою на 360 градусів, буде магнітне кріплення і реалізують якийсь інноваційний колір.

По всьому виходить, що Xiaomi Mi Band X запропонує вигнутий дисплей, який буде оперізувати все зап’ястя. Ремінець для такого продукту не потрібен, а фіксуватися смарт-годинник стане за допомогою магнітної застібки. Ніяких технічних подробиць про пристрій не наводяться. Як і немає його зображень.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.