Офіційно представлені дитячі смарт годинники Xiaomi Mitu Watch 5X з GPS маячком за 2300 гривень

Компанія Xiaomi без зайвого шуму представила в Піднебесній свої нові смарт-годинники для дітей під назвою Mitu Watch 5X. Вони можуть похвалитися оновленою системою позиціонування, камерами високої роздільної здатності та підтримкою месенджера WeChat для дітей.

Xiaomi Mitu Watch 5X оцінені виробником в 599 юанів або близько 78 євро за поточним курсом, але перші покупці зможуть купити годинник зі знижкою за 579 юанів або 75 євро. За цю суму в вашому розпорядженні опиняться дитячий смарт-годинник, обладнані 1,52-дюймовим Retina-дисплеєм з роздільною здатністю 360 на 400 пікселів, щільністю пікселів понад 355 PPI і захисним склом Corning Gorilla Glass 3, що робить екран стійким до механічних пошкоджень у вигляді подряпин. Годинники підтримують роботу в стільникових мережах 4G і оснащені двома камерами: 8-мегапіксельною бічний і 5-мегапіксельною фронтальною. Передню камеру виробник пропонує використовувати для відеодзвінків і спостереження за дитиною, а бічну – для контролю за обстановкою навколо. Бічна 8-мегапіксельна камера має автофокус з вбудованим 3-осьовим гіроскопом і підтримує відеозйомку з електронною стабілізацією зображення.

На окрему увагу заслуговує поліпшена 12-рівнева система позиціонування з можливістю позиціонування в тривимірній площині. Це дозволить максимально точно встановити місцезнаходження дитини в будь-якій ситуації, оскільки подібна система здатна визначити навіть поверх, на якому знаходиться юний користувач.

Mitu Watch 5X підтримують спеціальну версію програми WeWatch для дітей, де можна обмінюватися повідомленнями і здійснювати аудіо- і відеодзвінки. Дитина може додавати друзів і спілкуватися в чаті.

Що стосується автономності Mitu Watch 5X, то за неї відповідає вбудована акумуляторна батарея ємністю 900 мАг. Цього, як стверджують в Xiaomi, досить, щоб смарт-годинник змогли пропрацювати без підзарядки до 6 днів в режимі очікування, 3-4 дня в стандартному режимі і 1-2 дня при інтенсивному використанні.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.