Неоднозначний апгрейд POCO M3 і чутки про MIUI 13

Розбираємо важливі події останніх семи днів. У цьому випуску: огляд POCO M3 Pro 5G, нові подробиці про MIUI 13 і закриття чергового сервісу Google. Минулорічний POCO M3 швидко вибився в любимчики. Без компромісів, звичайно, не обійшлося, але в плані співвідношення ціни і якості апарат став одним з кращих в доступному сегменті. Набрати рейтинг не завадили ні відсутність NFC, ні скромні можливості камери. А тепер прийшла черга спадкоємця.

POCO M3 Pro 5G оснастили трьома камерами, продуктивним залізом, акумулятором на 5000 мАг і довгоочікуваним NFC-модулем. Днями новинка заглянула до редакції – ми пройшлися по екрану і ергономіці, перевірили автономність, відзняли фото і відео. Спойлер: смартфон вийшов спірним.

Порція чуток про MIUI 13
Дата презентації MIUI 13 поки не названа. Тим часом китайські інсайдери впевнені: до кінця літа прошивку точно представлять. Впевнені вони і в тому, що оболонка пристойно додасть в корисних функціях. Як докази докладають злиті в мережу скріншоти однієї з попередніх збірок.

Судячи із зображень, користувачі зможуть налаштовувати інтерфейс контрольного центру, змінюючи і пересуваючи представлені в ньому пункти налаштувань. На скріншотах видно екранні повзунки регулювання яскравості і гучності. Ще подейкують про появу віконного режиму для ігор, підтримки віртуальної пам’яті, а також про модифікованих шрифтах, системних звуках і вдосконаленій технології рендеринга зображення.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.