Ще один смартфон старичок Xiaomi отримав MIUI 12.5 в Україні

Компанія Xiaomi почала поширювати оновлення програмного забезпечення MIUI для смартфона 2019 року Xiaomi Mi 9. Модель була анонсована приблизно два з половиною роки тому і вступила на ринок з прошивкою MIUI 10 на базі операційної системи Android 9.0 Pie.

Зараз для Xiaomi Mi 9 розсилається програмне забезпечення MIUI 12.5. Прошивка має номерм V12.5.1.0.RFAEUXM. Європейська версія оболонки доступна і в Україні. Надбудова заснована на базі операційної системи Android 11. Ймовірно, це останнє велике оновлення для смартфона. Але на MIUI 13 надії ще залишаються.

Нагадаємо, що Xiaomi Mi 9 був одним з найдешевших в світі смартфонів з 7-нанометровим мобільним процесором Qualcomm Snapdragon 855. Він обладнаний основною камерою дозволом 48 Мп + 16 Мп + 12 Мп, 20-мегапіксельною Фронталки і дисплеєм OLED з вбудованим сканером відбитків пальців .

Ємність вбудованої акумуляторної батареї в Xiaomi Mi 9 становить 3300 мАг. Смартфон отримав підтримку швидкої провідний зарядки потужність 27 Вт. Бездротова підзарядка під флагмані має потужність 20 Вт.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.