Оновлюйтеся до MIUI 12.5 обережно: відомі проблеми і баги нової оболонки

MIUI 12.5 – одне з найбільш очікуваних оновлень для смартфонів Xiaomi. Користувачі хвалять оновлену прошивку за плавність і енергоефективність. Але як і в будь-якій бочці меду, тут не обійшлося і без ложки дьогтю. У міру поширення MIUI 12.5 виявляють все нові проблеми і несправності, які можуть затьмарити призначений для користувача досвід. На сайті спільноти Mi Community щотижня публікуються нові звіти з усіма виявленими помилками, серед яких багато проблем, пов’язаних з MIUI 12.5. І ми зібрали найважливіші помилки, з якими може зіткнутися кожен.

Проблеми зі дзвінками, Wi-Fi і мобільним інтернетом
Один з головних недоліків MIUI 12.5 – проблеми зі здійсненням телефонних дзвінків. Найчастіше від них страждають власники Xiaomi Mi 10 і Redmi Note 10S. Також у цих смартфонів після поновлення часто виникають проблеми при підключенні до мобільного інтернету.

Крім цього деякі користувачі скаржаться на періодичне відключення Wi-Fi. А у Xiaomi Mi 10 виникають проблеми з активацією 5G.

Серйозні перебої екрану при отриманні повідомлень
Ще одна тривожна несправність MIUI 12.5 – раптове вимикання екрана, коли приходить нове повідомлення. Проблема торкнулася такі моделі, як POCO F3, Xiaomi Mi 10T, Mi 10T Pro, Redmi Note 10 Pro і Redmi Note 10S. Вона пов’язана з запуском анімації і Xiaomi вже займається її вирішенням.

Уповільнення швидкості роботи
Крім перерахованих вище проблем на деяких пристроях оновлення до MIUI 12.5 призводить до загального сповільнення роботи. Сильніше за інших на собі це відчули власники Xiaomi Mi Note 10 і Mi Note 10 Pro, і саме ця проблема, швидше за все, стала причиною того, що Xiaomi поставила на паузу поширення поновлення для цих моделей. Але компанія вже заявила, що знає про існування проблеми і вже працює над її усуненням.

Проблеми в роботі сенсорного екрану
Власники деяких смартфонів китайського бренду скаржаться на проблеми з сенсорним дисплеєм після установки оновлення. Частіше за інших з некоректною роботою дисплея стикаються власники Xiaomi Mi 11 Lite 4G.

інші проблеми
Але це не весь список проблем, які приносить MIUI 12.5. Так, на деяких моделях після установки оновлення не залишається вільного місця, через що користувачі не можуть знімати фото, записувати відео і встановлювати нові програми. Зрідка виникають проблеми з автоматичним відключенням центру управління і збої в роботі установника MIUI.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.