Microsoft випустить ще одну версію Windows 11 з абсолютно іншим дизайном

На сайті Slashleaks з’явилася чергова витік – скріншот ще не випущеної операційної системи Windows Server 2023. Як нескладно здогадатися, це версія Windows 11, призначена для використання з серверами.

Судячи з інформації на скріншоті, збірка носить номер 22000.65 і заснована на Windows 11. Скріншот зроблений з билда, який використовується всередині Microsoft, так що джерелом витоку міг бути один із співробітників компанії.

Серверна версія Windows традиційно відрізняється від тих збірок, які призначаються для установки на звичайні комп’ютери. По суті їй не особливо потрібен для користувача інтерфейс, тому в ній немає більшості додатків Microsoft і багатьох інших утиліт і елементів.

Меню «Пуск» теж відрізняється. Замість іконок додатків і посилань на недавно відкриті документи в ньому доступі тільки пошук і список встановлених програм. Очевидно, що є й інші відмінності наприклад, в «Параметрах» – і там все теж набагато мінімалістичний, ніж у версіях Windows 11 для звичайних і корпоративних користувачів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.