Xiaomi Mi 11 Lite 5G став найкращим камерофоном середнього класу

Експерти DxOMark оцінили камеру бюджетного смартфона Xiaomi Mi 11 Lite 5G. Нагадаємо, що ціна пристрою становить менше 300 доларів. Він обладнаний 5-нанометровою однокристальною системою Qualcomm Snapdragon 780 і ​​64-мегапіксельним датчиком зображення в головному модулі основної камери.

За підсумком фахівці DxOMark назвали Xiaomi кращим камерофоном у своєму класі. Він отримав 111 балів в загальному заліку, 118 балів смартфону присудили за знімки і 101 бал – за запис відео. У загальному заліку це рівень OnePlus 8T і Google Pixel 4a, а ось якщо говорити тільки про фото, то Mi 11 Lite 5G обігнав Huawei P40 і виступив приблизно на рівні Samsung Galaxy S20 FE і Google Pixel 4. Поганий результат смартфон показав тільки для надширококутної камери і функції зуму.

Нагадаємо, що Xiaomi Mi 11 Lite 5G також може похвалитися ємною акумуляторною батареєю і 90-Герцева дисплеєм на органічних світлодіодах. Працює смартфон на базі операційної системи Android 11 в основі програмного забезпечення MIUI 12.5.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.