Стали відомі характеристики Xiaomi Mi CC11 і Mi CC11 Pro

У Мережі вже є подробиці про двох нових телефонах Xiaomi сімейства CC. Вони називаються Xiaomi Mi CC 11 і Mi CC 11 Pro. Але під такими назвами пристрої будуть випущені в Китаї, а у нас вони будуть називатися Mi Note 11 і Mi Note 11 Pro відповідно.

Швидше за все, Xiaomi Mi CC 11 анонсують разом з MIUI 13, Mi MIX 4 і Mi Pad 5 під час великого серпневого анонса Xiaomi. Смартфони сімейства, як і раніше, будуть бюджетними камерофонами, як їх попередники. При цьому молодша модель отримає OLED-екран з кадровою частотою 90 Гц, SoC Snapdragon 780G і багатомодульну камеру з головним датчиком роздільною здатністю не менше 64 Мп і телеоб’єктив.

Pro версія буде мати кращі характеристики. Смартфон буде працювати на базі SoC Snapdragon 870. У головній камері буде застосовуватися досить великий сенсор оптичного формату 1 / 1,3 дюйма. Також обіцяно телеоб’єктив з п’ятикратним оптичним зумом.

Якщо сімейство Xiaomi Mi CC 11 анонсують в серпні в Китаї, то на ринок смартфони вийдуть на початку вересня, а їх клони для глобального ринку в рамках сімейства Mi Note 11 з’являться, швидше за все, в жовтні.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.