Представлений офіційно ноутбук преміум класу Blackview Acebook1 за 10643 гривень

Blackview анонсувала легкий і тонкий 14-дюймовий лептоп з металевим корпусом, тривалим часом автономної роботи і динаміками преміум-класу. Новинка називається Blackview Acebook1. Її оцінили в 500 доларів. Вартість пристрою для перших покупців становить 390 доларів.

Blackview Acebook1 володіє міцним цільним корпусом з високоміцного алюмінієвого сплаву і якісними динаміками Dual BOX. Ємність акумулятора становить 6000 мАг. Пристрій оснащений 14-дюймовим екраном FHD + товщиною всього 16,3 мм. Маса ноутбука – 1,3 кг.

Ноутбук має хороші антиокислювальні властивості. Також він стійкий до потертостей, подряпин і відбитків пальців. Усередині пристрою розташований акумулятор великої ємності. Одного заряду вистачить на 12 годин відтворення відео, 13 годин звичайної роботи і 21 годину роботи в режимі очікування. Багато лептопи мають слабку звуковою системою, але це точно не стосується Blackview Acebook1, який видає гучний і чіткий звук.

В основу пристрою покладений чіп покоління Intel Gemini Lake. Об’єм оперативної пам’яті складає 8 ГБ, а накопичувач SSD має місткість 128 ГБ. Работат Blackview Acebook1 на базі операційної системи Windows 10.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.