Офіс майбутнього вже сьогодні: БФП Konica Minolta

Автоматизація документообігу та потоків інформації в офісі дозволить зосередитися на головному – власному бізнесі. Офісне обладнання від виробника Konica Minolta зробить рутинні робочі процеси швидшими, ефективнішими та зручнішими для командної роботи.

Помічники Konica Minolta
Офісні комплекси Коніка Мінолта поєднують у собі необхідні для ефективної роботи сучасного офісу можливості. Так, багатофункціональний комплекс Konica Minolta 225i – оптимальний помічник формату А3, що має у своєму арсеналі функції друку, копіювання, кольорового сканування, відправки факсів (опційно). Головні переваги та можливості БФП bizhub 225i:

1.    Багатофункціональність. Пристрій друкує 22 сторінки формату A4 за хвилину, якість друку найвища, доступні різні опціії друку – водяний знак, n-up, порядок плакатів чи буклет. Копіювання також представлене декількома функціями: режим Card shot для друку копій лицьової та задньої частини оригінального документу на одному аркуші (різні посвідчення, паспорт тощо), можливість обрати 2 в 1, 4 в 1, двостороннє копіювання. Швидкість обробки оригіналу здійснюється завдяки двосторонньому пристрою подачі документів. Сканування доступне у чорно-білому та кольоровому форматі, вибір режимів величезний, оснащення опційним автоподавачем паперу для двостороннього сканування. Конструкція пристрою продумана для сканування та подальшого розповсюдження документів.

2.    Послуги управління друком. Функція мобільного друку дозволяє користуватися пристроєм навіть не знаходячись у офісі. Достатньо мобільного телефону або іншого пристрою для запуску друку дистанційно, це дозволяє діяти швидко, економити час. Функція розподіленого друку дозволяє користувачу копіювати та друкувати документи у будь-якому місці. Усі пристрої можна об’єднати в одну мережу, забезпечивши гнучкість та ефективність робочим процесам.

3.    Облік та контроль. БФП bizhub 225i дозволяє реєструвати до 50 облікових записів, забезпечує обмежений доступ (тільки авторизовані користувачі), що допомагає тримати витрати на друк під контролем.

4.    Компактність. Габарити пристрою дозволяють розмістити його навіть у маленькому офісі.

5.    Ємність та кількість лотків. П’ять лотків ємністю на 1350 аркушів дозволяють робити мінімальну кількість заправок та роблять доступними одночасно різні види паперу.

Успіх будь-якої справи залежить не тільки від роботи команди фахівців, а й від її забезпечення. Оптимізовані процеси документообігу дозволять відкрити нові можливості.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.