Xiaomi Mi Note 11 Pro заявка на звання одного з найкращих камерофонів, а Xiaomi Mi Note 11 баланс характеристик

Xiaomi першою серед виробників смартфонів переступила стомегапіксельний кордон в камері. Піонером став Xiaomi CC 9 Pro, який згодом вийшов на глобальний ринок як Xiaomi Mi Note 10 Pro. З того часу минуло два роки і тепер компанія планує випустити наступника Xiaomi CC 11 Pro в парі з базовим Xiaomi CC 11. З чуток, новинки стануть учасниками масштабної презентації компанії, яка відбудеться в серпні, і вони опиняться на одній сцені з Xiaomi Mi Mix 4 і Xiaomi Mi Pad 5. Їх постараються одягнути в тонкі і стильні корпуса, а в «Прошкі» знову зроблять акцент на камері.

Очікується, що Xiaomi CC 11 запропонує OLED-дисплей з частотою оновлення 90 Гц, чіпсет Snapdragon 778G або Snapdragon 780G, а також багатомодульні основну камеру з головним датчиком на 64-мегапікселя. У випадку з Xiaomi CC 11 Pro варто чекати платформу Snapdragon 870 і в якості головного в основній камері буде виступати сенсор розміром 1 / 1,3 дюйма. До достоїнств камери можна буде зарахувати наявність телеоб’єктива, який запропонує 5-кратний оптичний зум і мінімум 100-кратний гібридний.

Чи планує компанії випустити новинки за межі Китаю як Xiaomi Mi Note 11 і Mi Note 11 Pro, інформації немає. Нам лише залишається припускати, що, можливо, компанія провернеться з новинками той же маневр, що і у випадку з Xiaomi CC9, які все ж з’явилися на глобальному ринку з іншими іменами.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.