MIUI звонилка проти Google: Xiaomi запустила опитування для користувачів

Як би ми не ставилися до MIUI, потрібно визнати, що з роками фірмова прошивка Xiaomi втратила деякі ексклюзивні фішки на догоду політиці Google. Наприклад, Xiaomi прибрала з MIUI можливість запису дзвінків прямо з екрану дозвону.

Так, користувачі, яким просто необхідна функція запису телефонних розмов, можуть повернути її на свій смартфон Xiaomi, але для цього потрібно встановити індонезійську версію MIUI, що вимагає відповідних знань і умінь. Але далеко не кожен користувачів має можливість перепрошити свій пристрій. Саме тому рішення Xiaomi прибрати з MIUI функцію запису розмов зазнало критики з боку користувачів. Але, схоже, компанія тепер готова прислухатися до думки користувачів.

Xiaomi запустила анонімне опитування для своїх користувачів, які своїм голосом можуть змінити майбутнє MIUI. Компанія запропонувала Mi-фанатам відповісти на питання, яке додаток для дзвінків і повідомлень вони хотіли б бачити встановленим за замовчуванням в MIUI – від Google або Xiaomi. Взяти участь в опитуванні можна, заповнивши форму за цим посиланням.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.