Xiaomi представила розумний дверний замок з камерою, ціна вражає

Xiaomi анонсувала в Китаї флагманський дверний замок. Новинка називається Xiaomi Auto Smart Door Lock Pro. Офіційна рекомендована вартість такого пристрою становить 325 доларів/9000 гривень.

Родзинкою дверного замка є вбудована камера зі надширококутним об’єктивом з кутом огляду 172 градусів. Крім камери, в замку є ручка, цифрова панель і дзвінок. За свою ціну користувач отримує широку функціональність пристрою.

Завдяки камері господар будинку може побачити територію прилеглу до вхідних дверей. Також вона виводить картинку на смартфон, коли хтось дзвонить в дверний дзвінок, і при відповідній настройці записує і відправляє в хмарне сховище короткі ролики з людьми у двері. Варто зазначити, що у камери є технологія розпізнавання осіб. Крім цього, в замку є NFC, Bluetooth і цифровий код.

В Auto Smart Door Lock Pro використовується дві батареї для замку і для камери. Автономність першого становить 12 місяців. Камера в свою чергу на повній зарядці акумуляторної батареї може пропрацювати 3-5 місяців.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.