Список смартфонів Xiaomi, Poco і Redmi, які оновлять до Android 12

Більше 60 моделей Xiaomi і її суббрендов повинні отримати нову версію зеленого робота. Незважаючи на те, що Google вже анонсувала Android 12, стабільна збірка з’явиться не раніше серпня. Але це зовсім не означає, що після цього ми побачимо масовий перехід пристроїв на нову версію зеленого робота. Виробникам необхідно час на оптимізацію оболонок, тестування і налагодження. Цю ж роботу належить зробити і розробникам Xiaomi.

Як правило, Xiaomi не проявляє великої моторності в оновленні своїх пристроїв до актуальної версії Android, тому якнайшвидшого виходу апдейтів чекати не варто. Але було б непогано знати, які ж смартфони можуть розраховувати на Android 12. Розповідаємо про це.

Сама Xiaomi ще не опублікувала список тих, кого оновлять до Android. На допомогу приходить ресурс Xiaomiui, який виклав перелік таких апаратів. Складено він на підставі тих відомостей, які були отримані від джерел всередині Xiaomi і від розробників MIUI.

Список дає розуміння, що Android 12 отримають всі флагманські серії Mi 2020 і 2021 роки, лінійки Redmi Note 9, Redmi Note 10, Redmi 10, Redmi K30 і Redmi K40, ігрові сімейства Black Shark третього і четвертого поколінь, а також моделі суббренда Poco ( Poco F3?).

За інформацією джерела, на прихід Android 12 можуть не розраховувати власники смартфонів серій Xiaomi Mi 9, Mi CC9, Mi Note 10, Redmi K20, Redmi Note 8 і Redmi 9. Під питанням оновлення Xiaomi Mi Note 10 Lite, Redmi 10X 4G, Redmi Note 9 (Global), Redmi Note 9 4 G (china) і Redmi Note 9T, Redmi 9 Power.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.