Xiaomi готує смартфони Redmi Note 11

Серія Redmi Note 10 вийшла на ринок в Китаї 1 червня 2021 року і стала дуже успішною. Компанія офіційно оголосила, що продажі смартфонів перевищили 1 мільйон одиниць всього за 9 днів після свихода новинок на ринок. Як відомо, в Китаї продаються тільки Redmi Note 10 5G, який є і у нас, і Redmi Note 10 Pro 5G. Остання модель у нас з’явиться влітку як POCO X3 GT.

Тим часом Лу Вейбінг, глава Xiaomi Group China і генеральний директор бренду Redmi, опублікував повідомлення, де обговорювалися нові смартфони сімейства Redmi Note. Він запитав, які оптимізації хотіли б бачити користувачі в Redmi Note 11. Майже всі проголосували за появу дисплеїв AMOLED в нових смартфонах.

Redmi застосовує дисплеї AMOLED в лінійці Redmi 10X, а також в серії Redmi Note 10, призначеної для світового ринку. Лінійка Redmi Note 10 для Китаю отримала ЖК-екрани з підтримкою високої частоти оновлення 90/120 Гц в залежності від моделі.

Xiaomi і Redmi використовують AMOLED дисплеї в топових смартфонах Xiaomi Mi 11 і Redmi K40, і в телефонах середнього класу. Тенденція до переходу на AMOLED-екрани зберігається, тому можна бути впевненими в тому, що Redmi Note 11 отримає такий екран.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.