Xiaomi запустила зростання цін на смартфони і телевізори

В Індії за телевізори і мобілки Xiaomi з сьогоднішнього дня просять більше. Ось уже кілька років ми пишемо про неминучість збільшення вартості електроніки в усіх сегментах. З настанням 2021 року ми отримали новий рівень цін, який не викликає оптимізму і радості. В умовах кризи і дефіциту комплектуючих бути «Робін Гудом» не збирається і Xiaomi, виробляти і торгувати у збиток собі ніхто не буде. Тому зростання цін на продукти компанії передбачуваний.

Так, з сьогоднішнього дня Xiaomi переглянула в бік збільшення цінники на свої телевізори і смартфони в Індії. Залежно від моделі зростання складе 3-6%. Як причини, які спровокували збільшення вартості пристроїв, називається нестача компонентів і збільшення вартості послуг з доставки. Особливо гостро відчувається дефіцит чіпів.

«Через дисбаланс попиту і пропозицій ціни на більшість компонентів, що використовуються в смартфонах, смарт-телевізорах та іншої електроніки (чіпсети, панелі дисплея, драйвер дисплея, задні панелі, акумулятор і т. Д.) постійно зростають», – додав представник Xiaomi India. Не складно здогадатися, що подорожчає техніка не тільки в Індії. Ми побачимо підвищення цін і в інших регіонах, цей процес незворотній. Нагадаємо, що в кінці минулого року президент Xiaomi заявляв про те, що вони зроблять все, щоб пропонувати користувачам кращі ціни на свої пристрої. Але зростання витрат на випуск гаджетів все ж змусить їх піти на збільшення їх вартості в певних випадках.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.