Apple відкрила офіційний офіс в Україні

Apple планує ввозити техніку в Україні і контролювати магазини офіційних дилерів. 30 червня компанія Apple відкрила офіційний офіс в Україні. Тепер компанія планує ввозити техніку в Україні і контролювати магазини офіційних дилерів, які надають послуги компанії в Україні.

Про це розповів в Facebook міністр цифровий трансформації Михайло Федоров.

“Сьогодні Apple відкрила офіційний офіс в Україні. А тільки вчора в компанії з’явилася підтримка українською. Такі новини свідчать про високий рівень довіри до України, які підсилюють наш імідж і залучають нові інвестиції.

Apple планує ввозити техніку в Україні і контролювати магазини офіційних дилерів, які надають послуги компанії в Україні “, – написав Федоров.

“Уже більше року ми з командою в тісній співпраці з Apple як з європейським, так і з американським офісом. Разом плануємо запускати нові послуги Apple для українських користувачів.

Працюємо над тим, щоб адаптувати голосовий помічник Siri до української мови. Поліпшити рекомендації Apple Music для наших користувачів – створити окремі добірки з українськими виконавцями “, – додав він.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.