Xiaomi представила веб-камеру для телевізорів за 683 гривень

Xiaomi презентувала свою першу вебкамеру для телевізорів Xiaomi Mi TV і Redmi. Пристрій одержав назву Xiaomi Mi TV Webcam. Рекомендована виробником офіційна вартість новинки склала близько 25 доларів.

Аксесуар схожий на камеру OnePlus. Вони мають однаковий дизайн і корпус від виробника Seevo. Пристрій володіє 2-мегапіксельним сенсором з підтримкою потокової передачі відео 1080p з частотою 25 к / с. Кут огляду камери складає 71 градус. Камера має фіксований фокус і підтримує шумозаглушення тривимірного зображення. Якщо вебка не використовується, то її можна закрити вбудованої шторкою.

Також пристрій обладнано двома стереомікрофоном. Розробники стверджують, що вони здатні вловлювати звук на відстані 4 м. Камеру можна застосовувати з розумними телевізорами під керівництвом Android TV 8 Oreo, а також з комп’ютерами під управлінням Windows і macOS.

Для підключення використовується USB-C. У комплектації також є кабель довжиною 1,5 м з роз’ємами USB-A і USB-C. Xiaomi Mi TV зроблена з металу і має регульований магнітний кронштейн. Розміри пристрою становлять 80 x 35 x 67 мм, а маса дорівнює 45,6 м

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.