Не поспішайте: оновлення MIUI 12.5 зламало ще 6 моделей Xiaomi

Компанія Xiaomi продовжує виправляти серйозні проблеми. Виробника штормить з одного боку в інший. Одним із серйозних ударів стала нова політика ціноутворення, тепер пристрої Xiaomi, Redmi, Poco далеко не “топ за свої гроші”.

Ще одним негативним фактором для багатьох користувачів при виборі нового смартфона стануть проблеми з підтримкою. Обіцяну ще півроку тому версію MIUI 13 до сих пір навіть не анонсували, а проміжна прошивка MIUI 12.5 продовжує залишатися глючний шматком програмного коду. Тільки вирішується одна проблема, як тут же виникає дві інших.

 

Буквально на днях власники смартфонів Redmi Note 9S, Redmi Note 10 Pro, Xiaomi Mi 10T Pro, Xiaomi Mi 11 Lite, Xiaomi Mi 10 Ultra і Xiaomi Mi 11 почали отримувати свіжий апдейт. І тут же на форумах з’явилися численні скарги користувачів. Суть нового косяка полягає в неправильній роботі тачпада, він просто гальмує і не встигає відпрацьовувати торкання пальця. Така ситуація і в сторонніх додатках (браузер) і навіть в настройках смартфона. Оцінити масштаб трагедії ви можете на відео, тому ми не рекомендуємо оновлюватися до MIUI 12.5 власником смартфонів зазначених вище.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.