Київстар, Vodafone і lifecell показали найдоступніші тарифи

Мобільні оператори Київстар, Vodafone і Lifecell пропонують клієнтам широкий вибір тарифів. Відзначимо, що в асортименті кожної компанії є лояльні тарифи, які дають українцям широкий спектр послуг за невелику плату.

“Дзвінки для батьків”
Так, у Київстару одним з таких тарифів є послуга «Дзвінки для батьків». Для контрактних абонентів вартість тарифного плану – 75 гривень за 4 тижні. Тобто в день мобільний зв’язок обходиться всього в 2,5 грн. Головна «фішка» тарифу – безлімітні дзвінки в мережі Київстар. Також абоненти отримують 100 МБ мобільного інтернету і 50 СМС.

За дзвінки на номери інших операторів і стаціонарні телефони стягується окрема плата – 50 копійок / хв. При витраті трафіку понад 100 МБ швидкість опускається до 64Кбіт / с. Також при витраті понад 50 СМС доведеться купувати повідомлення додатково – 10 штук за 3 грн.

“Просто Лайф”
У Lifecell найдоступнішим тарифом є ​​«Просто Лайф» – від 40 грн. / 4 тижні. Тобто 1,43 грн. в день. Відзначимо, що в цьому пакеті клієнти отримують 1 Гб інтернету, 250 хвилин на дзвінки на номери інших операторів і по Україні, а також безліміт в мережі Lifecell.

Студенти Lifecell Campus можуть розраховувати на 10% знижки.

SuperNet Start
Найбільш лояльний тариф Vodafone – SuperNet Start. Вартість в місяць – 125 грн. / 4 тижні (4,2 грн. / День). У ньому клієнти отримують 4 Гб інтернету 4G. Крім того, після 3 міс. Використання тарифу компанія надає клієнтам ще 3 Гб додатково. Дзвінки в мережі Vodafone – без обмежень, а для дзвінків на інші номери – 150 хв. Також ще 50 хв. надаються на дзвінки за кордон – 30 країн з Європи, Азії, Америки, СНД. Якщо абоненту дана послуга не потрібна, то замість 50 хв за кордон клієнт може отримати ще 150 хвилин по Україні. Також в тариф входять 50 СМС.

Крім того, абоненти отримують доступ до музики в YouTube Premium на 3 місяці + Video PASS з моменту підключення акції.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.