Xiaomi виправляє небезпечний недолік безпеки в MIUI 12

В останній закритій бета-версії MIUI 12.5 Xiaomi виправила найважливіший недолік безпеки MIUI. На сьогоднішній день будь-який, хто знайшов Xiaomi, Redmi або POCO, може відключити їх з екрану блокування. Таким чином, якщо ми втратимо смартфон або хтось вкраде його, то є ризик, що він відключить, і ми не зможемо використовувати інструменти визначення місця розташування, інтегровані через Xiaomi Cloud.

Тепер ніхто не зможе вимкнути Xiaomi без введення коду розблокування
У новому оновленні Xiaomi представила опцію в MIUI через налаштування безпеки, яка дозволяє блокувати або обмежувати вимкнення пристрою з екрану блокування. Для цього ми повинні спочатку ввести метод безпеки, який використовується для розблокування смартфона.

Ця нова опція присутня в оновленому інтерфейсі додатка безпеки, який тепер інтегрований в налаштування MIUI. Активуючи його, ми можемо заборонити будь-кому відключати Xiaomi, Redmi або POCO. Новинка MIUI представлена ​​тільки в останній закритою бета-версії MIUI 12.5, зокрема, у версії 21.6.21, опублікованій вчора. Тому його поява в Global ROM може зайняти більше часу, ніж очікувалося, або навіть статися разом з MIUI 13.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.