Які смартфони Xiaomi оновлять до MIUI 13

Xiaomi говорила, що MIUI 12.5 – дивовижна. Що це найкраща в світі надбудова Android для смартфонів, яка стала ще краще. Але реальність розчарувала, обіцянки компанія не стримала. Їй так і не вдалося зробити прошивку стабільною і безглючною. Виходить, що розробники MIUI нікуди не годяться або компанія створила для них умови, які не дозволяють зробити хороше програмне забезпечення.

Можливо, все буде інакше з MIUI 13. Подейкують, що нову оболонку повинні викотити в цьому місяці. Які нововведення і зміни принесе з собою MIUI 13 нам залишається тільки гадати. Як і немає чітко розуміння, які пристрої компанія вирішить відновити до нової версії фірмової оболонки. А ось відомий мережевий інформатор Digital Chat Station запевняє, що він знайомий з планами компанії по оновленню.

За його словами, Xiaomi планує оновити до MIUI 13 всі моделі, які вийшли протягом 2-х років. А от які саме апарати увійдуть в 2-х річний період залишається гадати. Це можуть бути всі смартфони, що вийшли в 2020 і 2021 роках, а можуть бути апарати, випущені з середини 2019 року по дату анонса MIUI 13 в цьому році. Нагадаємо, що раніше повідомили, що першим з новою оболонкою «з коробки» буде Xiaomi Mi Mix 4.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.