Xiaomi створила команду фахівців для вирішення проблем MIUI 12

Китайська компанія Xiaomi розпочала свою діяльність в 2010 році і першим її продуктом стала прошивка MIUI, заснована на Android і призначена для мобільних пристроїв. Через десятиліття Xiaomi увійшла в трійку провідних виробників смартфонів у світі, а її оболонка MIUI по праву вважається одним з найпопулярніших інтерфейсів на базі Android. Але тим не менш, до цих пір Xiaomi не вдалося довести MIUI до досконалості і користувачі раз у раз скаржаться на недоліки прошивки. На щастя, Xiaomi вирішила реабілітуватися в очах шанувальників Mi і вирішити проблеми MIUI перед запуском нового покоління оболонки.

Один з топ-менеджерів Xiaomi, який очолює підрозділ MIUI Experience, оголосив, що напередодні випуску MIUI 13 компанія створила комітет під назвою MIUI Pioneer Group. Його мета – рішення всіляких проблем, з якими стикаються користувачі MIUI. Учасники команди будуть звітувати про прогрес перед користувачами, публікуючи звіти в Mi Community.

Так, цей крок не виглядає чимось екстраординарним, але те, що Xiaomi вирішила приділити більше уваги MIUI, не може не радувати. І залишається сподіватися, що компанія виправить більшість проблем своєї прошивки в найближчі місяці.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.