Найпростіший спосіб видалити всю рекламу з вашого Xiaomi на MIUI 12

Xiaomi реалізує різні види реклами через інтерфейс MIUI, а також в деяких своїх додатках. Ми можемо повністю позбутися від цього дуже простим способом.

Крім необхідності відключати рекомендації MIUI, є простий спосіб остаточно попрощатися з рекламою Xiaomi. Цей же трюк дозволить виключити рекламу інших сторонніх додатків, яка в багатьох випадках є занадто агресивною.

Легко видаляйте рекламу з вашого Xiaomi і інших додатків
Щоб видалити рекламу з вашого Xiaomi простим способом, ми скористаємося приватної функцією DNS. Це дозволить не тільки прибрати рекламу MIUI, але також підвищити швидкість інтернету.

Для цього ми використовуємо AdGuard DNS, безкоштовний і надійний сервіс, здатний блокувати рекламу, шкідливу рекламу і фейковий новини. Крім того, AdGuard поліпшить плавність роботи Xiaomi і підключення до Інтернету, оскільки йому доведеться завантажувати менше елементів. Щоб встановити його в Xiaomi, потрібно буде виконати наступні кроки:

Зайдіть в Настройки> Підключення
Після того, як всередині, натисніть на «Private DNS»
Після цього ми розмістимо наступний DNS як ім’я хоста приватного DNS-провайдера: dns.adguard.com
Так ми попередимо завантаження реклами MIUI. Ми також видалимо рекламу, присутню в сторонніх додатках і банери деяких нав’язливих веб-сторінок.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.