Нова тема Delight 3D для MIUI 12 приємно здивувала фанатів Xiaomi

Сьогодні я хочу показати вам нову роботу автора Rohit Singh Chouhan. Тема досить приємна, в пастельних тонах з симпатичними барвистими тогглами і опуклими компонентами. Через шпалер вона навіть якось по-дитячому виглядає), але при цьому не втрачає свого шарму)

При першому включенні екрану блокування картинка анімована і спочатку велика і розмита, але потім набуває чітких обрисів. Доступний ліхтарик і камера. Також на екрані блокування є індикатор, який показує поточний заряд батареї.

На робочому столі веселенький віджет, який відкриває Погоду і Годинник. Пак гарненьких іконок яскравих і барвистих. Шрифт на робочому столі, а також індикаторів в рядку стану чорний, що радує. Принаймні він не зливається зі світлим фоном. Сітка робочого столу 4 * 6, 5 * 6. У папках звичайне кількість колонок.

У згорнутій шторкі 5, в розгорнутій 4 ярлика в ряду. Повідомлення в панелі повідомлень на окремих підкладках. У центрі управління, як я писала вже вище барвисті тоггли.
У дзвонілки англійський номеронабирач з круглими кнопками в обох режимах. Фото вихідного дзвінка звичайне.

Тест на RN 10 Pro і Mi 9T (MIUI 12, ANDROID 11) – встановилася добре і здорово виглядає. Для володарів дзвонилок від Гугла нагадаю, що темами вони не змінюються (!)
Дивимося скріншоти світлої версії теми:

І кілька скріншотів з темного режиму:

Тема доступна в регіонах Індія … Після застосування перезавантажте ваш пристрій (!) Завантажити

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.