Monobank засмутив клієнтів відключенням популярних послуг

Тепер клієнтам банку не доступний кредит готівкою і більшість можливостей перекладу витрат в розстрочку. Клієнт monobank поскаржився на змінені умови для двох популярних послуг, як кредит готівкою і можливість перекладу витрат в розстрочку. У банку пояснили ситуацію.

Житель Харкова розповів, що вирішив скористатися корисними послугами першого в Україні банку без відділень monobank, однак зіткнувся з труднощами як раз, коли затіяв ремонт і не зміг ні взяти кредит готівкою, ні оформити недавні витрати в розстрочку.


Найбільше клієнта обурило те, що про відключення кредиту готівкою банк не повідомив. До того ж, в компанії не повідомили українців про те, що тепер переводити витрати в розстрочку можна тільки з певних категорій і за умови, що не минуло більше трьох днів.

“Нещодавно з’явилася послуга кредит готівкою, вивчивши умови, мене все влаштувало і вирішив зробити ремонт, коли прийшов час розраховуватися з майстрами, а тут ніж в спину … Заходжу, а послуги то вже немає. Ну думаю ок … Переведу витрату в розстрочку! А тут знову ніж в спину … Банк теж в тиху поміняв умови без попередження своїх клієнтів (за фактом тепер неможливо перевести будь-яку витрату в розстрочку як це зазначено в додатку та на сайті) а тільки деякі витрати, і то за останні три дні … “, – описав ситуацію клієнт банку.

У monobank відзначили, що ситуація дійсно склалася неприємна і закликали клієнтів ознайомитися з діючими можливостями банку.

“Нові оформлення кредитів готівкою тимчасово припинені. Як тільки кредит стане доступний – в меню« Кредити »буде знову відображена кнопка. Дійсно, зараз до переведення в розстрочку доступні не всі типи операцій з виписки” Операції “, які можна перевести в розстрочку відображаються в меню “Кредити – Розстрочка – З виписки”, – йдеться у відповіді компанії.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.