MIUI Cleaner натякає: анонс MIUI 13 зовсім скоро

Замість цього Xiaomi випустила проміжне оновлення у вигляді MIUI 12.5. Але це зовсім не означає, що китайський техно гігант призупинив роботу над MIUI 13, навпроти, анонс нової прошивки вже не за горами. Натяк на це виявили в новій бета-версії фірмового додатка MIUI Cleaner.

26 травня Xiaomi випустила нову бета-версію MIUI Cleaner під номером V21.05.26.beta. І список змін, що додається до оновлення, виглядає трохи дивно. Вся справа в тому, що там зазначено, що компанія додала в додаток підтримку плаваючих вікон MIUI 13, хоча найактуальнішою версією ПО, доступною користувачам Xiaomi і Redmi, є MIUI 12.5. Згадка MIUI 13 явно говорить про те, що в компанії кипить робота над черговим масштабним оновлення фірмової прошивки.

Оскільки Xiaomi вже почала оновлювати свої системні програми, додаючи сумісність з MIUI 13, велика ймовірність, що презентація програмного забезпечення наступного покоління відбудеться найближчим часом. Ще на початку травня інсайдери говорили, що MIUI 13 може бути анонсована в червні, і, можливо, вони недалекі від істини. Але навіть якщо Xiaomi дійсно випустить MIUI нового покоління в цьому місяці, не розраховуйте на те, що ви зможете оновити свій пристрій відразу після прем’єри. За традицією масштабного запуску нової версії MIUI передуватиме кілька місяців бета-тестування і тільки потім Xiaomi почне розгортати стабільну збірку в Китаї, а потім і на глобальному ринку.

Інформації про нові функції MIUI 13 поки немає, але неважко здогадатися, що крім всяких нововведень нова ОС забезпечить більш плавну і стабільну роботу. Про те, які пристрої будуть сумісні з MIUI 13, також поки нічого невідомо.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.