Vodafone запустив проект з YouTube абсолютно безкоштовно

Підписка YouTube Premium доступна тільки для нових користувачів сервісу. “Vodafone Україна” і відеохостинг YouTube продовжили угоду про співпрацю, в рамках якого представили нову пропозицію “Музика нон-стоп”. Пропозиція “Музика нон-стоп” для абонентів “Vodafone Україна” контрактної та передплаченої форми обслуговування надає три місяці безкоштовного користування підпискою YouTube Premium, яка включає в себе підписку YouTube Music Premium, а також послугою Video PASS від “Vodafone Україна”.

При цьому підписка YouTube Premium доступна тільки для нових користувачів сервісу. Підписка поширюється на всі пристрої, що підтримують додаток YouTube: телевізори, браузери, планшети і смартфони. “Головний акцент в реченні” Музика нон-стоп “зроблений саме на меломанів. Тому користувачі можуть легко стежити за музичними кумирами, першими слухати хіти і отримувати доступ до новинок протягом трьох місяців абсолютно безкоштовно “, – наголошується в повідомленні оператора.

Послуга Video PASS включає в себе: безлімітний трафік на відео в YouTube, Netflix і MEGOGO, а також на музичні додатки YouTube Music, Apple Music, SoundCloud, Spotify, Deezer і Shazam. Як повідомлялося, “Vodafone Україна” і YouTube уклали угоду про співпрацю в червні 2020 року.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.