Опублікований смартфон Realme X9 ціна вражає

Вчора ми писали про смартфон Realme X9 Pro. Разом з ним китайська компанія представить більш доступну модель, яка запозичить у версії Pro частина технічних характеристик. Друга новинка виробника з Піднебесної надійде в продаж під назвою Realme X9.

Смартфон буде обладнаний першою і поки єдиною 6-нанометровій однокристальної системою Qualcomm. Мова йде про мобільному процесорі Snapdragon 778G з графікою Adreno 642L і пікової частотою 2,4 ГГц. Чіпсет дебютує на наступному тижні в смартфоні Honor 50.

Realme X9 буде комплектуватися 6 ГБ оперативної пам’яті в початковій модифікації. Місткість вбудованого накопичувача складе 128 ГБ. У топової конфігурації майбутня новинка запропонує користувачам вдвічі більше ПЗУ в парі з 8 ГБ оперативної пам’яті. У Китаї офіційна рекомендована виробником вартість смартфона складе 310 доларів/8469 гривень  або 390 доларів/10655 гривень відповідно.

У продажу Realme X9 з’явиться з новою прошивкою Realme UI 2.0 на базі операційної системи Android 11. Також відзначимо акумулятор ємністю 4400 мАг і 120-Герцева дисплей. Дата анонсу смартфона поки що не уточнюється.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.