Київстар, Vodafone і lifecell показали ціни на безлімітні тарифи

У кожного тарифу є свої особливості. Мобільні оператори “великої трійки” Київстар, Vodafone і lifecell показали українцям безлімітні тарифи, їх переваги та вартість.

Smart + від Київстар

Київстар зробив знижку для даного безлімітного тарифу – при підключенні пропозиції “Простий старт” абонплата складе всього 100 гривень замість 225 гривень.

Клієнти отримують безлімітний мобільний інтернет і безлімітні дзвінки всередині мережі, 180 хвилин на інші номери і за кордон, а також 180 СМС. При цьому при першій покупці тарифного плану надається SIM для смартфона і окремо SIM для планшета. Безкоштовно надається домашній інтернет і, що може зачепити кіноманів, абсолютно безкоштовно українці можуть підключитися до Київстар ТВ Легкий, який нараховується понад 100 каналів без додаткової оплати, і окреме для любителів спорту безкоштовно в комплекті йде Київстар Футбол Легкий.


Vodafone SuperNet Unli

Vodafone пропонує безлімітний тариф за 260 гривень в місяць. Однак він включає важливі додаткові послуги, які стануть в нагоді любителям відео і музики. Так, клієнтам предоставлет безлімітний мобільний інтернет і дзвінки всередині мережі, аж 350 хвилин дзвінків на інші номери, 50 СМС по Україні та 50 хвилин дзвінків за кордон.

Vodafone включає важливу функцію в тариф, як Online PASS. У всіх операторів, згідно Політики чесного користування, після використання 40 ГБ на максимальній швидкості, “політ” мобільного інтернету буде знижений, проте з Online PASS це не стосується ряду важливих додатків, як Viber, Telegram, WhatsApp, Skype, Zoom та ін.

Більш того, в комплексте входять три місяці безкоштовного користування YouTube Premium, який включає і підписку для YouTube Music – це гарантована в рамках акції “Музика нон-стоп”, про яку ми писали раніше.

“Вільний лайф” від lifecell

lifecell пропонує безлімітний тариф від 150 гривень за чотири тижні. Однак в описі тарифу зазначено, що така низька ціна гарантована новим клієнтам, які перенесуть номер на lifecell. Для діючих абонентів вартість тарифу 200 гривень в місяць.

Абонентам надають безлімітний інтернет з безкоштовною роздачею інтернету через пристрої, 1500 хв на всі номери по Україні (після використання хвилин на lifecell дається безліміт), знижка до -50% для студентів lifecell Campus, участь в програмі лояльності Fishka і також тариф доступний на eSIM. Важливо відзначити, що користувачам надається безлим для месенджерів Viber, Telegram, Skype, WhatsApp і ін. Плюс абоненти можуть отримати 50 ГБ на хмарному сховище lifebox.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.