Розсилка оновлення MIUI 12.5 буде відкладена для ряду моделей Xiaomi

Такі пристрої, як Xiaomi Mi 11, Redmi Note 10S або навіть POCO X3 Pro, вже можуть похвалитися останньою версією MIUI, але хороші новини, схоже, не для всіх.

Команда розробників MIUI повідомила, що розсилка MIUI 12.5 буде відкладена для декількох пристроїв, зокрема, через проблеми з адаптацією цієї нової версії MIUI для Android R (Android 11). Проблема торкнулася пристрої Xiaomi CC9 (Xiaomi Mi 9 Lite), Xiaomi Mi CC9 Meitu Custom Edition, Xiaomi Mi 9 Pro 5G і Redmi Note 8 Pro. Поява глобальної версії MIUI 12.5 для них очікувалося в липні, але тепер, швидше за все, очікування оновлення затягнеться.

У Mi CC9, Mi CC9 Meitu Custom Edition, Redmi Note 8 Pro і Mi 9 Pro 5G виникли проблеми з адаптацією до Android R, і до теперішнього часу вони не повністю відповідали національним стандартам якості OTA-оновлення. Тепер же команда інженерів налаштувала всі чотири моделі так, щоб вони відповідали внутрішнім вимогам. Цій роботі був відданий найвищий пріоритет. Ми сподіваємося, що кожен зможе випробувати новітню операційну систему в найближчі дні, і впевнені в тому, що всі зможуть в ній розібратися.

Таким чином, команда розробників програмного забезпечення вже адаптує ці пристрої, хоча ця новина стосується поки тільки китайської прошивки. На жаль, затримка її виходу майже напевно викличе затримку з виходом MIUI 12.5 в глобальній версії.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.