Офіційно представлені годинники Huawei Watch 3 і Watch 3 Pro ціна вражає

Huawei офіційно представив нові розумні годинник. Вони називається Huawei Watch 3 і Watch 3 Pro. Це перші новинки виробника, які працюють відразу з коробки на базі операційної системи HarmonyOS. Гаджети оснащені обертовим коліщатком, яке забезпечує взаємодії з інтерфейсом. Даний елемент називається Rotatable Crown. Годинники можуть вимірювати температуру і підтримують eSIM. Корпус виготовлений з титанового сплаву, а дисплей прикривається сапфіровим склом.

Операційна система HarmonyOS відповідає за плавну анімацію без лагів, пропонуючи користувачам зручний інтерфейс і анімовані піктограми налаштувань і різного програмного забезпечення. Також заявлена ​​можливість управління камерою в смартфоні, а дисплей на годиннику можна використовувати як видошукач.

Виробник не заявляє ємність акумулятора. При цьому наголошується, що Huawei Watch 3 можуть пропрацювати від трьох днів до двох тижнів. А максимальна час автономної роботи версії Pro становить три тижні. Молодшу модель оцінили в 410 доларів, а старша буде коштувати на 100 доларів дорожче.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.