У Київстарі назвали вигідний тариф, які по кишені всім

Провідні мобільні оператори України в боротьбі за клієнта продовжують удосконалювати тарифну сітку. Київстар представив оптимальний по співвідношенню “ціна-якість” пакет.

Підключення до пакету “Київстар” під назвою “Смачний” дозволить отримати послуги з питань зв’язку та інтернету без серйозних переплат за користування тарифом. Вартість цього тарифу становить сто гривень на місяць. У список послуг, що надаються за цим пакетом, входять двадцять гігабайт мобільного інтернету – 3G \ 4G в залежності від регіону, в якому знаходиться клієнт, є там доступ до високошвидкісних мереж чи ні, а також від можливостей смартфона.

Також в тарифний план входять повністю безлімітні дзвінки всередині мережі Київстар. Триста хвилин дзвінків на номери інших операторів по Україні, включаючи стаціонарні номери, завдяки чому є можливість дзвонити в тому числі в державні установи та інші організації з міськими номерами.

Також важливо акцентувати увагу на тому, що тарифний план “Смачний” відноситься до тарифів передоплати, і отже, є можливість підключити його просто за допомогою системи «Мій Київстар», або ж просто купивши нову картку в будь-якому магазині роздрібної мережі мобільного оператора.

Нагадаємо, в компанії Київстар розповіли про те, що мобільний оператор вітає нові умови послуги перенесення номера від одного оператора до іншого (MNP), однак залишається цілий ряд невирішених питань.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.