Xiaomi наведи порядок з MIUI 12 і її підтримкою

В останні роки Xiaomi зосередилася виключно на випуску нових смартфонів. MIUI Global і European ROM стали мінним полем у вигляді помилок, помилок і великої кількості обмежень в порівнянні з китайським ROM. В останні місяці ми бачили пристрої, які приходили в непридатність при оновленні. Крім того, такі смартфони, як Redmi Note 10 Pro, POCO F3 або навіть POCO X3 NFC, як і раніше викликають серйозні проблеми, пов’язані з датчиком наближення, особливо при здійсненні дзвінків.

До всього цього додаються обмеження MIUI Global ROM. Не вдаючись в подробиці скажімо що, MIUI 12.5 стала повним розчаруванням. У плюси їй можна занести хіба що поліпшення продуктивності. Ніяких ознак нових анімацій, MIUI + і практично всього того, що зробило дійсно привабливим оновленням ми не знайшли.

Лист керівництву Xiaomi
Щоб передати змішані почуття, які відчувають багато користувачів Xiaomi, був створений сайт xiaomi.com. На цьому порталі ви знайдете лист, адресований керівництву фірми, а також прохання про те, щоб все повернули, як раніше.

Xiaomi більше не та компанія, яку цінували за краще співвідношення «ціна-якість» і яка більше дбала про фанатів Mi, ніж про продажі. Ось чому від Xiaomi вимагають змінити свій курс, повернувши до того, що було раніше.

Ви можете підписати петицію, приєднавшись до інших користувачів і фанатам Mi, які, як і ви розчаровані і повністю забуті Xiaomi. Нам подобається Xiaomi, в цьому немає ніяких сумнівів. Нам не подобається напрямок, в якому рухається компанія. Нам би хотілося, щоб наші претензії розглядали більш уважно.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.