lifecell показав безлімітний тариф з інтернетом за 50 гривень

Оператор lifecell запустив унікальний безлімітний тарифний план за п’ятдесят гривень на місяць, який відкриває абонентам доступ до величезного пакету послуг. Тариф “Інтернет без меж” дозволяє абонентам відчувати себе впевненими в користуванні послугами lifecell. І мова йде не тільки про безлімітних дзвінках усередині мережі, але що важливо для користувачів смартфонів і любителів соціальних мереж і фільмів – безлімітний мобільний інтернет.

Цікаво, що вартість тарифу становить 70 гривень при підключенні “з нуля”. Для абонентом lifecell, які вирішили поміняти тарифний план на “Інтернет без меж” ціна знижується до 60 гривень на місяць.
І найприємніше, для тих користувачів, які перенесуть свій номер на lifecell заради “Інтернету без кордонів”, ціна буде рекордно низькою – 50 гривень за чотири тижні.

Що надають українцям:

  • Повністю безлімітний 3G \ 4G інтернет.
  • Безкоштовну роздачу інтернету через пристрої.
  • Безлімітні розмови всередині мережі lifecell.
  • 50 ГБ на хмарному сховище lifebox.

250 хвилин дзвінків на номери інших мобільних операторів по Україні, а також номерів стаціонарного зв’язку (наприклад, державних установ).
Тарифний план є регіональним, зона його дії включає Чернівецьку область, Закарпатську, окремі області Волині, Донбасу, Дніпропетровської області. Повний список ви можете подивитися на сторінці тарифного плану.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.