Sony глобально обрушить ціну PlayStation 4 в два рази

На радість безлічі людей, з тих самих пір для PS4 встигли випустити тисячі різних ігор, багато з яких є ексклюзивами. Пройти такі ігри на будь-яких інших платформах жодним чином не представляється можливим, і це, в свою чергу, робить всю цю пропозицію неймовірно привабливою і вкрай вигідною. Кожна людина, яка купить собі цю консоль, отримає доступ до безлічі гру, але за сучасними мірками ігрова приставка Sony PlayStation 4 вже досить сильно застаріла, в повній мірі втративши свою колишню привабливість. У цьому, звичайно, навіть і близько немає нічого хорошого, бо навряд чи комусь хочеться віддавати за неї велику суму грошей.

 

З моменту виходу на ринок майже вісім років тому вартість цієї приставки для покупців практично зовсім ніяк не змінилася, тобто як вона коштувала вкрай багато, так вона стоїть і зараз, в даний час. Завдяки цьому кожна людина може легко і просто зробити її покупку, зробивши це без будь-яких складнощів і труднощів. Дана ігрова приставка пропонує геймерам цілу купу можливостей на будь-який смак і колір, а пускати такі можна на все, що тільки може прийти в голову, але все більше коло людей розуміє, що вона не коштує $ 400 доларів, які за неї зараз просять в магазинах. У зв’язку з цим попит на PS4 стрімко скорочується.

Ця консоль повинна була стати неймовірно привабливою, але сталося несподіване. Відомий галузевої інсайдер Майкл Пактер зробив несподівану заяву, в рамках якого він зізнався в тому, що вже зовсім скоро компанія Sony публічно оголосить про своє рішення зробити цю консоль набагато дешевше і доступніше для всіх покупців, ніж раніше. Подія такого роду всіх приємно порадує, тому що кожна людина зможе зробити покупку цієї приставки всього за $ 200 доларів, тобто на дуже привабливих і вигідних умовах. Залишилося лише дочекатися офіційного підтвердження відомостей такого роду, тому що сама японська корпорація поки що ще не робила зовсім ніяких заяв на цей самий рахунок. Цінник повинен впасти по всій земній кулі без винятку.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.