5 стильних тем для MIUI 12, які зроблять ваш Xiaomi зовсім іншим

Представляємо вам нову добірку з різними темами, які вам обов’язково варто спробувати. П’ять варіантів настройки, які зроблять ваш Xiaomi зовсім несхожим на апарати ваших друзів, які користуються встановленими темами, які пропонує MIUI.

Хоча у MIUI вже є цілком симпатичний інтерфейс, іноді все-таки хочеться спробувати кілька більш барвисте, тематичне або строге оформлення. У сьогоднішній підбірці є теми для Xiaomi на будь-який смак, які дозволяють відійти від характерного стилю власного інтерфейсу компанії.

Звичайно, майте на увазі, що необхідно змінити регіон вашого Redmi, Xiaomi або POCO, щоб встановити деякі з цих тем. Оптимальний варіант – Індія. Але після того, як ви завантажили і встановили вибрану тему, ви можете знову змінити налаштування на свій звичайний регіон.

1. Glass 4 | завантажити

Glass 4 – досить барвиста тема. Ці шпалери мають психоделічний, сучасний і цікавий вид. Центр управління пристроєм також виграє в даному колірному рішенні.

Додатки не зазнають особливих змін. Але віджет годин набуває платиновий градієнт, завдяки якому він проявляється на екрані блокування. Ви можете встановити цю тему на будь-який пристрій з MIUI 12.

2. Saffron 4 | завантажити
Для тих, хто шукає просту, але дуже стильну тему, Saffron 4, ймовірно, кращий варіант. Це теж барвиста тема, але вона відрізняється від попередньої тим, що її кольору виділяються на чорному тлі.

І віджет годин, і центр управління набувають кольору і градієнти, які роблять їх більш помітними. Тим часом ярлики стають більш сучасними. Так що ця тема ідеально підходить для молодіжної аудиторії. Вона сумісна з пристроями під керуванням MIUI 12.

3. Source Color Pro | завантажити
У Source Color Pro є три різних типи екрану блокування. Ви можете вибрати чистий дисплей, а у двох інших є віджети і ярлики в різних областях екрану.

Що стосується зовнішнього вигляду, тема пропонує чорні шпалери з блискітками і квітами, які надають йому стильний і сучасний вигляд. Центр управління в свою чергу залишається мінімалістичним. Ви можете завантажити цю тему на пристроях з MIUI 12.

4. MI AUI | завантажити
Коли справа доходить до красивих тим, MI AUI знаходиться на вершині будь добірки. Ваші шпалери будуть притягувати увагу. Блакитні відтінки надають екрану ауру простору, безтурботності і вражаючою естетики.

Екран блокування мінімалістичний. Час, погода і дата розміщені в одному кутку екрану. Тим часом фон набуває відтінки сірого, білого і чорного. Решта меню і навіть панель повідомлень стають прозорими. Так що ви не втратите ні міліметра елегантного фону цієї теми. І, звичайно, вона доступна для MIUI 12.

5. Black Shark 5 | завантажити
Тема Black Shark 5 призначена для тих користувачів, які шукають радикальних змін. Її зовнішній вигляд змушує відчути себе всередині Матриці. Це ще більш помітно на екрані блокування, де час і дата розташовані вертикально, а не традиційно горизонтально.

На задньому фоні переважає чорний колір, супроводжуваний візерунком із зелених шестикутників. Хоча найяскравіше зміна – це зовнішній вигляд додатків. Вони стають мінімалістичним і знаходять неоновий дизайн. Центр управління залишився тим самим, але з зеленим кольором, що надає йому футуристичний стиль. Якщо ця тема привернула вашу увагу, завантажте її на свій пристрій з MIUI 12.

 

У вас проблеми з установкою тим?
Вам необхідно змінити регіон пристрою на «Індія», щоб встановити будь-яку з цих тем на вашому пристрої. Для цього вам просто потрібно зайти в «Налаштування» -> «Додаткові настройки» -> «Регіон». Потім перейдіть по будь-якій з посилань в списку і завантажте обрану тему. Коли ви встановили і застосували тему до вашого пристрою, ви можете повернутися в розділ налаштувань і встановити регіон, який у вас був раніше на вашому пристрої Xiaomi, Redmi або POCO.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.