Vodafone роздає безкоштовний інтернет і тисячі хвилин на дзвінки, як отримати

Мобільний оператор «Vodafone» забезпечить користувачів безкоштовними мегабайтами. Так, компанія роздасть абонентам безкоштовні хвилини для розмов, а також мегабайти мобільного інтернету. Така інформація з’явилася на офіційному порталі мобільного оператора. Стало відомо, як скористатися такою акцією.

Представники мобільного оператора Vodafone відзначають, що вони продовжують підтримувати медиків під час пандемії коронавируса в країні. Таким чином, медичні працівники, які беруть участь в боротьбі з COVID-19, отримають від мобільного оператора такі безкоштовні послуги:
До 1 000 хвилин для дзвінків на всі номери України, включаючи міські мережі;
10 гігабайт мобільного інтернету.
Вищевказані послуги будуть нараховані вже з 26 травня. Скористатися цими хвилинами і мегабайтами можна протягом 30 днів після того, як вони були отримані. До слова, медики можуть дуже просто отримати такі безкоштовні послуги від компанії. Зробити це можна двома способами:

Відправити смс-повідомлення на номер 640;
Заповнити заявку на офіційному порталі Vodafone.

Всі послуги з акції будуть нараховані протягом п’яти днів уже після того, як номер буде підтверджено представниками Національної служби здоров’я. Таким чином, медичні працівники зможуть завжди залишатися на зв’язку. Важливо підкреслити, що це має велике значення, так як працюють і виїзні групи, які відправляються в різні куточки України, де абсолютно різні можливості для зв’язку. Нерідко медикам може знадобитися інтернет, а в даному випадку оператор надасть потрібні послуги абсолютно безкоштовно, що, безсумнівно, полегшить роботу професіоналів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.